Ove godine u našoj županiji u prometnima smrtno stradalo 8 osoba

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Policijska uprava osječko-baranjska priopćila je da se danas, oko 9:30 sati, na obilaznici Grada Osijeka, 106. brigade Zbora narodne garde, dogodila prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 68-godišnjak.

Do prometne nesreće došlo je na način što se 68-godišnjak zaustavio i izašao iz automobila na cesti rezerviranoj za promet motornih vozila. U tom trenutku, na njega je naletio osobni automobil s kojim je upravljao 49-godišnjak.

Na mjestu prometne nesreće, očevidom je rukovodila zamjenica Općinskog državnog odvjetnika. Za vrijeme trajanja očevida, na tom dijelu ceste, promet se odvijao otežano jednim kolničkim trakom. U 11:45 sati promet obilaznicom je normaliziran.

Policija ističe da je tijekom ove godine, do današnjeg dana, na cestama Osječko-baranjske županije smrtno stradalo 8 osoba.
U istom razdoblju prošle godine, smrtno je stradalo 10 osoba, dok je 2019. godine smrtno stradalo 13 osoba.

 

izvor: PU osječko-baranjska, foto: arhiva RN

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit