Otvoreni jubilarni 20. Međunarodni oldtimer susreti

Facebook
Twitter
Pinterest

Danas su u našem gradu otvoreni 20. “Međunarodni oldtimer susreti”. U ime organizatora – Oldtimer kluba Našice otvorio ih je predsjednik Franjo Hofer. Kako je rekao, ovi jubilarni susreti okupili su prijatelje iz Slovenije, Slovačke, Srbije, Mađarske te Bosne i Hercegovine. Susretima su se odazvali i mnogi članovi oldtimer klubova iz cijele Hrvatske od Splita, Krka i Zagreba pa do svih 8 klubova istočne Slavonije. Izloženo je 50 oldtimer vozila. Nakon otvorenja, sudionici susreta program su nastavili obilaskom znamenitosti Grada Našica. Prva etapa obuhvaća Feričance gdje je predviđena izložba oldtimer vozila na nogometnom igralištu Feška, posjet Vinariji “Feravino” te sudjelovanje na otvorenju Memorijalnog turnira u boćanju “Mate Buljan Karin”. Druga etapa obuhvaća izložbu oldtimer vozila u središtu Orahovice uz razgledavanje Orahovice, kupanje na jezeru te posjet Ružica gradu. Četvrta etapa planira povratak u Našice gdje će u restoranu “Egghus” biti svečana večera, dodjela pehara, zahvalnica i darova. Za sutra je predviđeno druženje i završetak jubilarnih 20. “Oldtimer susreta”.

tekst i foto: N.Pavlus

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit