Otkriven provalnik, na širem području Našica pronašao eksploziv

Facebook
Twitter
Pinterest

Otkriven provalnik

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Belišće utvrđena je osnovana sumnja da je 26-godišnjak od ožujka do lipnja na postajnom području počinio tri provale. Počinitelj je provaljivao u podrume i prostorije pravnih osoba iz kojih je ukrao pumpu i svjetla za bicikl, kotliće, sjekire, bušilice, puhalo za lišće, fleksericu, prehrambene proizvode, alkoholna pića i novac čime je pričinio ukupnu materijalnu štetu od oko 850 eura.

Pronašao minsko-eksplozivna sredstva

Pedesetšestogodišnjak je jučer tijekom adaptacije nenastanjene kuće na širem području Našica pronašao tri kilograma eksploziva i šest detonatorskih kapisli, a što je na siguran način izuzeo policijski službenik Regionalne protueksplozijske jedinice Osijek.

Iz policije podsjećaju građane da akcija „Manje oružja, manje tragedija“ još traje

Pozivaju građane, koji još u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje ili eksplozivna sredstva, da ga bez straha od sankcija prijave policiji. Ujedno upozoravaju da takva sredstva ne donose u policijske postaje, kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja.
O namjeri predaje treba obavijestiti policiju pozivom na broj 192 ili osobno u najbližoj policijskoj postaji. Na teren će izići stručni i osposobljeni policijski službenici u civilu, koji će opasna sredstva preuzeti na siguran način.
Dragovoljna predaja oružja vremenski je neograničena, a o svemu se dodatno možete informirati i putem besplatne telefonske linije 0800 88 92.

Izvor:PU osječko baranjska

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_03.mp3"]

03.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_10.mp3"]

10.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_17.mp3"]

17.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_24.mp3"]

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit