Osječko-baranjska županija približava se statusu “korona free” županije

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U posljednja 24 sata, u laboratoriju Kliničkog bolničkog centra Osijek testirano je 58 uzoraka, a kao i prethodnih 13 dana nijedan nije bio pozitivan na virus COVID-19. To ujedno znači da je broj pozitivnih na području Osječko-baranjske županije od početka epidemije do sada ostao na ukupno 133 osobe. Kao posebno dobru vijest Stožer ističe da je jučer dvostrukim negativnim testom potvrđeno izliječenje još pet osoba pa je njihov ukupan broj 123. Na bolničkom liječenju već danima nema pacijenata s koronavirusom, a na kućnom liječenju trenutno su tek dvije oboljele osobe. Kako su samo dvije osobe u samoizolaciji, Osječko-baranjska županija se sve više približava statusu „korona free“ županije.
Što se tiče našeg područja, Opća županijska bolnica Našice izvijestila je o pristigla četiri negativna nalaza.

redakcijsko izvješće, OBŽ

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit