Osječko-baranjska županija osigurala novi sterilizator za OŽB Našice

Facebook
Twitter
Pinterest

U nazočnosti osječko-baranjskog župana Ivana Anušića te dožupana Josipa Miletića i Mate Lukića danas je u Općoj županijskoj bolnici Našice obilježen početak rada novog, vrlo vrijednog uređaja za sterilizaciju na Odjelu kirurgije. Kako je istaknuo župan Anušić, uređaj je vrijedan 1.612.000 kuna, a financijska sredstva za nabavu sterilizatora osigurana su iz stavke decentraliziranih sredstava Osječko-baranjske županije. Župan je odao priznanje ravnatelju i svom bolničkom osoblju na njihovom radu, a osobito na doprinosu u zbrinjavanju kovid pacijenata.
Ravnatelj bolnice Hrvoje Šimić zahvalio je na ulaganjima Županije u iznosu od 7 milijuna kuna kroz decentralizirana sredstva. Nakon 15 godina rada postojećeg sterilizatora, nabavljen je novi od istog proizvođača, jednog od najboljih na svijetu  – rekao je ravnatelj Šimić. Što se tiče rada Kovid-odjela, situacija je pod kontrolom, broj pacijenata se smanjuje, a trenutno niti jedan djelatnik bolnice nije u samoizolaciji, pozitivan ili obolio od korone, što je rezultat dobre procijepljenosti od oko 80 % – zaključio je dr. Šimić.
Županu Anušiću i Osječko-baranjskoj županiji na donaciji je zahvalio i rukovoditelj odjela kirurgije – dr. Samir Haj Barakat istaknuvši da je sterilizator dragocjen za ovaj, ali i sve ostale bolničke odjele, dodavši kako su ovom donacijom u našičku bolnicu „donijeli Božić” .
Gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba istaknuo je da je našička bolnica jedna od najvećih i najvažnijih institucija u Našicama, u koju se sustavno ulaže. Napomenuo je da Grad Našice svake godine u bolnicu ulaže oko 200.000 kuna, a podsjetio je i na to da je Grad obnovio prilaze bolnici čime je pridonio i boljem radu hitne službe. Zahvalio je županu na donaciji i ravnatelju bolnice na kvalitetnim zdravstvenim uslugama koje pružaju građanima Našica i okolice.

Asja Godžirov-Kurilj

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_03.mp3"]

03.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_10.mp3"]

10.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_17.mp3"]

17.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_24.mp3"]

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit