Osigurano uređenje cesta i pješačkih staza u centru Đurđenovca

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Đurđenovac zgrada Općine

Načelnik Općine Đurđenovac Hrvoje Topalović i ravnatelj Uprave za ceste Osječko-baranjske županije Tihomir Glavaš potpisali su Ugovor o sufinanciranju projekta izvanrednog održavanja dijela županijske ceste u Ulici Ivana Gundulića i Trga bana Josipa Jelačića u Đurđenovcu. Predviđena vrijednost projekta, koji se odnosi na izvođenje radova, stručni nadzor i druge stručne poslove iznosi 3. 170.000 kuna. Od tog iznosa, Uprava za ceste obvezala se osigurati iznos od 2.725.000 kuna za izvanredno održavanje ceste i opreme ceste, a Općina Đurđenovac se obvezala osigurati iznos od 443.000 kuna za uređenje pješačkih staza u tom dijelu Đurđenovca. Točan iznos cjelokupnog projekta bit će utvrđen nakon provedbe postupka javne nabave, a radovi će biti izvršeni tijekom ove godine. Općinski načelnik Hrvoje Topalović izrazio je zadovoljstvo zbog potpisivanja ovog vrijednog ugovora koji će doprinijeti uređenju središta Đurđenovca te dobre suradnje između Osječko baranjske županije i Općine Đurđenovac.

top music

Domaća TOP lista 27.06.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit