Šopron – grad kulture i suradnje

Facebook
Twitter
Pinterest
ImageSinoć je u Koncertnoj dvorani Osnovne glazbene škole Kontesa Dora, u dvorcu Marka Pejačević, u organizaciji našičkog ogranka Matice hrvatske promovirana knjiga "Šopron – grad kulture i suradnje". O kulturno-povijesnoj baštini mađarskog grada Šoprona i vezama Našica i Šoprona, ističući obitelj Pejačević te uglednog arhitekta Ferenca Štorna kao glavne poveznice, govorili su autori Imre Tot, Šandor Šarkad, Andraš Kriš i Franjo Pajrić te Dragutin Feletar, ujedno i predstavnik izdavačke kuće Meridijani koja je posjetiteljima darovala travanjski broj časopisa Meridijan. Na promociji knjige nastupio je Tamburaški orkestar Osnovne glazbene škole Kontesa Dora pod ravnanjem prof. Marine Kopri.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit