Oprezno – poslije snijega moguća poledica

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

 

Nakon niskih temperatura ovoga tjedna, meteorolozi najavljuju zatopljenje, no upozoravaju na oprez. Snijeg koji će se pretvarati u kišu, u pojedinim dijelovima zemlje smrzavat će se u dodiru s tlom. U unutrašnjosti će oborina na granici kiše i snijega biti češća ujutro pa opet krajem dana. Oborina se mjestimice može smrzavati na drveću, predmetima i tlu, osobito u Lici i Slavoniji, a ponegdje će nastajati i novi tanji snježni pokrivač.

Ovakvo hladno vrijeme i poledica prethodnih dana, doprinijeli su većem broju poziva u hitnoj medicinskoj pomoći Osječko-baranjske županije. Niske temperature posebno su opasne za kronične bolesnike. Liječnici savjetuju svima koji ne moraju izlaziti van da se zadržavaju u grijanim prostorima, piju puno tople tekućine, a onima koji izlaze savjetuje se slojevita odjeća i kvalitetna vodootporna obuća.

Tekst i foto: Tomislava Justić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit