Općinsko vijeće Feričanci

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Osam od devet točaka dnevnog reda, vijećnici Općine Feričanci sinoć su prihvatili jednoglasno. Tako su donesene odluka o ustrojstvu i djelokrugu Jedinstvenog upravnog odjela, odluka o osnivanju Vlastitog pogona te pravilnika o poslovanju Vlastitog pogona. Jednoglasno su donesene i odluka o pravilniku o ocjenjivanju službenika i namještenika Jedinstvenog upravnog odjela te odluka o koeficijentima za obračun plaća. Vijećnici su bili jednoglasni i pri donošenju odluke o dodjeli stipendije Općine Feričanci studentima. Ovom odlukom, željela se omogućiti dodjela stipendije svim redovnim studentima koji se prijave na natječaj. Broj stipendija i visinu stipendije prije početka svake akademske godine utvrđuje općinski načelnik ovisno o mogćnostima općinskog proračuna. Vijećnik Tomislav Gregurić bio je suzdržan prilikom donošenja odluke o pokretanju postupka izrade tehničke i investicijske dokumentacije za projekt Rekonstrukcije nerazvrstane ceste NC-br 13 u Feričancima.

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit