Općini Đurđenovac petica za transparentnost proračuna

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Općina Đurđenovac priopćila je da je Institut za javne financije RH i ove godine objavio svoje izvješće o istraživanju transparentnosti proračuna lokalnih jedinica. Općina Đurđenovac je – ističu – ponovno dostigla najvišu moguću razinu transparentnosti i poslovanje je nakon obrade svih parametara ocjenjeno maksimalnom ocjenom 5. Načelnik Općine Đurđenovac Hrvoje Topalović izrazio je zadovoljstvo ovom ocjenom te istaknuo kako je to dokaz odgovornog i kvalitetnog upravljanja javnim financijama svih u Općini Đurđenovac. Zahvalio je svima koji su pridonijeli ovakvom rezultatu i istaknuo da je ovo još jedan dodatni poticaj za kvalitetno i odgovorno poslovanje i ubuduće.

izvor: Općina Đurđenovac, foto: arhiva

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit