Općina financira radne bilježnice osnovnoškolcima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Općina Đurđenovac će u školskoj godini 2022./23. u potpunosti financirati radne bilježnice, ali i druge dodatne obrazovne materijale tj. likovne mape i geografske atlase za sve učenike Osnovne škole J.J. Strossmayera Đurđenovac. Vlada je – podsjećaju – osigurala sredstva za udžbenike. Kako je rekao načelnik Općine Hrvoje Topalović, vrijednost ovog ulaganja u budućnost je 213.000 kuna, a uvjeren je da će, uz besplatnu kuhinju i udžbenike, predstavljati dodatno financijsko olakšanje svim roditeljima osnovnoškolaca. Učenici će udžbenike i sav dodatni materijal preuzeti prvog nastavnog dana – 5.rujna u školi. Načelnik je svim osnovnoškolcima zaželio puno uspjeha u školovanju.

 

izvor: Općina Đurđenovac, foto: arhiva RN

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit