Opća županijska bolnica Našice tradicionalno obilježila Dan narcisa

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

 

Opća županijska bolnica Našice i Hrvatska udruga medicinskih sestara podružnica Našice danas su u središtu grada obilježili Dan narcisa – nacionalni dan posvećen oboljelima od raka dojke. Obilježavanje je obuhvatilo savjetovanje o važnosti preventivnih pregleda, uz dijeljenje promotivnih letaka i cvjetova narcisa te mjerenje krvnog tlaka i razine šećera u krvi.

Na akciji su bile prisutne medicinske sestre, liječnici s odjela kirurgije i radiologije te pomoćnica ravnatelja bolnice za kvalitetu  i predsjednica Udruge Liga protiv raka Đurđenovac doktorica Ljiljana Hodak. Pomoćnica ravnatelja za sestrinstvo Zvjezdana Gvozdanović rekla je kako se današnji dan obilježava kako bi se potaknulo razmišljanje i djelovanje u vezi preventivnih pregleda i aktivnija briga o zdravlju naših sugrađanki te dodala kako se ovom akcijom daje i podrška svim ženama koje su oboljele od raka dojke.

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit