Online konferencija “Ravnoteža privatnog i poslovnog života udomiteljskih obitelji”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Svjetski savez mladih Hrvatska (dalje: SSMH), sutra, u srijedu 25. 11. 2020. godine, s početkom u 10:15 h organizira online konferenciju pod nazivom „Ravnoteža privatnog i poslovnog života udomiteljskih obitelji“. Konferencija se održava u sklopu projekta “Zajedno do doma” koji SSMH provodi u partnerstvu s Udrugom Igra i Pravnim fakultetom u Osijeku, započeo je 1. 7. 2020. potpisom Ugovora o dodjeljivanju bespovratnih sredstava u iznosu 450.725,50 HRK čime Europska unija u cijelosti financira projekt sredstvima iz Europskog socijalnog fonda.
Cilj projekta jest jačanje ciljane skupine djece i mladih (s ili bez poremećaja u ponašanju) u sustavu udomiteljstva te udomljene djece, udomitelja i stručnjaka koji dolaze u doticaj s navedenim skupinama, a uz pomoć Centara za socijalnu skrb uključenih kao projektni suradnici.
Konferencija će okupiti stručnjake s Pravnog i Filozofskog fakulteta u Osijeku, udruge Pragma, Foruma za kvalitetno udomiteljstvo djece i Centra za socijalnu skrb Osijek koji će ponuditi sudionicima interdisciplinarni pogled na pitanje mogućnosti ostvarivanja (bolje) ravnoteže privatnog i poslovnog života udomitelja kao i pregled mjera koje su na snazi u ostalim europskim zemljama, a koje bi potencijalno mogle dati rezultate i u Hrvatskoj.
Konferencija će se odvijati preko Zoom platforme, a prijenos će biti osiguran putem društvenih mreža na Facebook stranici projekta „Zajedno do doma“, World Youth Alliance Hrvatska te na YouTube kanalu Svjetski savez mladih Hrvatska.

top music

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit