Održana Skupština Udruge žena Lila

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na godišnjoj izvještajnoj Skupštini Udruge žena Lila predsjednica Katarina Potolovec i tajnica Katarina Fruk, u izvješćima o radu u protekloj godini, istaknule su mnoge aktivnosti i humanitarne akcije. Među ostalim, udruga je organizirala druženja i natjecanja poput vrlo posjećenog natjecanja u kuhanju graha. Prošle godine tradicionalno se uključila u program “Advent u Našicama”, a sav ostvareni prihod doniran je za liječenje malog Marka. Udruga je sudjelovala u manifestaciji “Mali grad velikog srca” za potrebe socijalne samoposluge. Tijekom godine članice sudjeluju u akciji sakupljanja plastičnih čepova za oboljele od leukemije i limfoma Hrvatske. U prosincu prošle godine, predstavnici Udruge oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske posjetili su žene u Lili i dodjelili im priznanje za višegodišnje sudjelovanje u tom projektu. Udruga žena Lila organizirala je i posjet djeci u Dječjem selu Ladimirevci za koje je donirala materijal za božićne kolače, a djeca iz Lile održala su prigodni božićni program za djecu Dječjeg sela. Udruga je, među ostalim, organizirala maškaranu povorku i maskenbal, zatim niz radnih akcija čišćenja i uređenja središta sela, crkve i mjesnog doma, a tijekom godine sudjelovala i u raznim aktivnostima ostalih udruga. Rad Udruge žena Lila podržali su gosti Skupštine, predstavnici NK Lila i DVD-a Lila, župnik Patrik Alatić i predstavnici Grada Našica na čelu s gradonačelnikom Josipom Miletićem i predsjednikom Gradskog vijeća Krešimirom Kašubom.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit