Održana sjednica Skupštine Nogometnog središta Našice

Facebook
Twitter
Pinterest

Redovita izvještajna sjednica Skupštine Nogometnog središta Našice održana je jučer u Gradskoj vijećnici. U izostanku predsjednika Izvršnog odbora Ivice Valenčaka,   sjednicu je vodio član Izvršnog odbora Dražen Ibriks. Članovi Skupštine jednoglasno su prihvatili izvješća o radu Nogometnog središta Našice za 2023. godinu, te izvješća svih liga koje su pod ingerencijom NS Našice. Jednoglasno su prihvaćena i izvješća o radu Zbora nogometnih trenera i Zbora nogometnih sudaca kao i financijsko izvješće za 2023. godinu. Skupština je prihvatila i Odluke o početku natjecanja u drugom dijelu prvenstva. Tako će prvo kolo proljetnog dijela u 2. županijskoj nogometnoj ligi biti odigrano 9. ožujka, dok će Liga Nogometnog središta s natjecanjem nastaviti 23. ožujka. Tjedan dana kasnije s natjecanjem će krenuti i juniori, pioniri i početnici (U11), dok će najmlađe kategorije (U9) svoje prve utakmice odigrati 2. travnja. Finalna utakmica Kupa Nogometnog središta Našice između FEŠK- a i NAŠK-a bit će odigrana 10. travnja u Našicama.

Na jučerašnjoj je sjednici jednoglasno usvojen i prijedlog novog Statuta Nogometnog središta Našice koji je usklađen s novim Zakonom o sportu, a tradicionalno je upriličena i prigodna svečanost proglašenja i dodjele priznanja. Za najboljeg delegata u 2023. godini proglašen je Valentin Baričević, najbolji sudac je Nikola Bančić, a najbolji trener Ljubiša Prodanović (NK  Omladinac Vukojevci). Za najboljeg mladog igrača proglašen je Dino Mendroš (NK FEŠK), najbolji vratar u 2023. godini je Marijo Banović (NK NAŠK), a najbolji nogometaš Benjamin Radinković (NK NAŠK). Za najbolji nogometni klub u 2023. godini proglašen je NK Omladinac Vukojevci. Priznanje je primio predsjednik kluba Josip Bastijan.

Priznanja za dugogodišnji rad u nogometu primili su Mišo Jantoš (NK Zagorac 1952), Ivica Bardy (NK Omladinac Niza), Ivica Buljan (NK Vuka) i Vjekoslav Jug (NK Željezničar).

Priznanje za izniman doprinos razvoju i unaprjeđenju nogometa bit će naknadno dodijeljeno Ivanu Ergoviću, predsjedniku Uprave NEXE grupe, a na jučerašnjoj su sjednici uručena i dva priznanja za životno djelo. Posthumno Petru Striliću (NK FEŠK), priznanje je primio njegov sin Željko te Eduardu Horvatu (NK Đurđenovac). Obojica su u prigodnom obraćanju zahvalila Nogometnom središtu Našice na vrijednim priznanjima, a posebnu su zahvalu uputili svojim klubovima koji su ih nominirali.

Uputivši čestitke svim laureatima, Skupštinu su pozdravili tajnik Nogometnog saveza Osječko – baranjske županije Željko Bel, načelnik Općine Podgorač Goran Đanić i gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba pohvalivši rad  i organiziranost Nogometnog središta Našice.

Tekst i foto: Danko Justić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_03.mp3"]

03.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_10.mp3"]

10.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_17.mp3"]

17.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_24.mp3"]

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit