Održana sjednica Općinskog vijeća Općine Feričanci

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Feričancima je sinoć održana sjednica Općinskog vijeća. Jednoglasno je prihvaćeno Izvješće o stanju provedbe Provedbenog plana unaprjeđenja zaštite od požara za područje općine Feričanci u 2021. godini. Izvješće je podnio Josip Jurčević, administrativni tajnik u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Feričanci, naglasivši kako je DVD Feričanci imalo 27 vatrogasnih intervencija, a DVD Valenovac 15. Nadalje, jednoglasno su prihvaćene Mjere civilne zaštite u nepovoljnim vremenskim uvjetima za 2021. i 2022. godinu, te odluka o zakupu i kupoprodaji poslovnog prostora u vlasništvu općine. Predsjednik općinskog vijeća Marin Benić i načelnik općine Marko Knežević podsjetili su vijećnike da je u tijeku izrada proračuna za 2022. godinu, te pozvali sve da daju svoje konstruktivne prijedloge koji bi eventualno ušli u proračun.

Tekst i foto: Kristijan Katarinček

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit