Održana sjednica Hrvatskog kuglačkog saveza

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na sjednici Hrvatskog kuglačkog saveza održanoj u petak donesene su nove odluke o natjecanju prema kojima se nastavlja prekid za sva kuglačka natjecanja i treninge za ekipe koje nastupaju u 1.B i nižim ligama, te županijska i regionalna prvenstva do 10. siječnja 2021. (podsjećamo, prvobitna odluka bila je odgoda do 21. prosinca ove godine). Ukoliko se mjere Stožera o zabrani produže i nakon 18. siječnja donijet će se nove odluke. Dozvoljeni su treninzi za igrače I. II. i III. kategorije uz pridržavanje svih uputa od strane HZJZ-a i HKS-a. Okvirni nastavak natjecanja u 1.B hrvatskoj kuglačkoj ligi i nižim ligama pomaknut je na prvi tjedan u veljači 2021. a točan raspored odigravanja nije utvrđen zbog aktualne sigurnosno zdravstvene situacije.

tekst i foto: KK Đurđenovac

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit