Održana sjednica Gradskog vijeća

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na jučerašnjoj, 30. sjednici Gradskog vijeća Grada Našica, gotovo sve točke dnevnog reda prihvaćene su jednoglasno. Vijećnici su, uz ostalo, razmotriti informaciju o stanju sigurnosti na području Grada u prošloj godini te prijedlog o izmjenama Odluke o osnivanju javne ustanove Javne vatrogasne postrojbe Našice. Usvojen je i prijedlog Odluke o donošenju revizije Procjene rizika od velikih nesreća na području Grada Našica, kao i prijedlog Odluke o raspisivanju javnog natječaja za prodaju poljoprivrednog zemljišta u državnom vlasništvu te prijedlog odluke o raspisvanju otvorenog javnog natječaja za prodaju građevinskog zemljišta u Industrijskoj zoni u Našicama. Odgovarajući na pitanja vijećnika oporbe vezano uz promet, parkiranje te industrijsku zonu, gradonačelik Josip Miletić rekao je kako će uskoro biti dovršeni kružni tokovi te da će početi radovi na izgradnji parkirališta. Riječ je o parkiralištima na Trgu Isidora Kršnjavog i Franjevačkoj ulici, na prostoru između dvorca Pejačević i HEP-a te kod dječjeg vrtića za koji je u tijeku javna nabava. Počeli su i radovi na obnovi malog dvorca i Gregerove vile te je dogovoreno preseljenje svih korisnika. Industrijska zona se proširuje – pojasnio je gradonačelnik i rekao kako je grad pripremio niz poticajnih mjera za poduzetnike. Predsjednik Vijeća Krešimir Kašuba zahvalio je vijećnicima na konstruktivnom radu te je iskazao zadovoljstvo stanjem sigurnosti na našičkom području.

top music

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit