Održana sjednica Dječjeg gradskog vijeća Grada Našica

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Danas je održana sjednica Dječjeg gradskog vijeća, pod predsjedanjem Mislava Hvizdaka koji je istaknuo kako je zadovoljan radom Dječjeg gradskog vijeća, iako je mnoge planirane aktivnosti zaustavila pandemija. Govoreći o provedenim aktivnostima te planu i pragramu rada za ovu godinu, povjerenica Dječjeg gradskog vijeća Tanja Kozina, izdvojila je humanitarne aktivnosti za Božić i Uskrs. Mali vijećnici su ispunili i anketu Saveza DND-a za potrebe UNICEF-a i izradu smjernica za rad s djecom i mladima, sudjelovali su u projektu Dječja vijeća u Hrvatskoj i Europi o stanju dječjih prava u Europi danas. Trenutno su u tijeku pripreme za online sudjelovanje 16. susret dječjih vijeća te obilježavanje Dana grada Našica. Na današnjoj sjednici obilježen je i 9. svibanj – Dan Europe.

Asja Godžirov-Kurilj

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit