Održana redovita izvještajna sjednica Skupštine RK NEXE

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Jučer je u Feričancima, na lokalitetu Goveđa glava, održana redovita godišnja izvještajna sjednica Skupštine RK NEXE. Članove Skupštine i goste na početku je pozdravio predsjednik kluba Josip Ergović, koji je uz video prezentaciju, podnio izvješće o radu u proteklom razdoblju. Predsjednik Ergović ukratko se osvrnuo i na razdoblje od 2006. kada je klub ušao u najviši rang hrvatskog rukometnog natjecanja pa sve do danas, kada je RK NEXE ustrojen kao moderan europski klub. Ocijenivši proteklu natjecateljsku sezonu kao najuspješniju u povijesti, Ergović se uz postignuća prve momčadi osvrnuo i na rad i postignute rezultate mlađih selekcija, posebno istaknuvši pokretanje Rukometne akademije NEXE, koja uz Školu mini rukometa danas broji gotovo 400 djece. Ukratko je predstavljen Plan i program rada za predstojeće razdoblje, a članovima Skupštine podneseno je i financijsko izvješće pri čemu je istaknuto kako je klub uz glavnog sponzora NEXE d.d. i brojne druge sponzore i uz vlastite prihode, uspješno poslovao. Sva su izvješća prihvaćena jednoglasno, kao i odluka o razriješnju nekih članova Izvršnog i Nadzornog odbora te kooptiranje novih, a predložena je i jednoglasno prihvaćena i nova organizacijska struktura uprave RK NEXE. Predstavljen je novi izvršni direktor kluba Igor Bušljeta, inače direktor Sektora marketinga NEXE d.d. koji je unazad dvije godine radio startegiju razvoja kluba s naglaskom na nacionalnu prepoznatljivost i popularizaciju kluba te vizualni identitet i promotivne aktivnosti.
Uz predsjednika kluba Josipa Ergovića, dužnost izvršnog dopredsjednika za financije obnašat će Marko Sertić, a drugi je dopredsjednik Hrvoje Šimić. Uz njih trojicu, novi Izvršni odbor još čine tajnik Franjo Lelić, izvršni direktor Igor Bušljeta te članovi Vladimir Radmanović, Boris Perlić, Zoran Janeski, Goran Šafar, Vedran Zrnić, Zvonko Tomljanović i Dubravko Ižaković.
Uz predsjednika Nadzornog odbora Ivana Ergovića članovi su još Darko Mikičić i Stjepan Hlavati, Antun Štajhofer i Zdenko Lovrić članovi su Stegovne komisije, kojom predsjedava Zvonko Tomljanović. Skupštinu su pozdravili predsjednik Uprave NEXE d.d. i predsjednik Nadzornog odbora RK NEXE Ivan Ergović, gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba, glavni tajnik Sportske zajednice Osječko – baranjske županije Dubravko Ižaković, tajnik Rukometnog saveza Osječko – baranjske županije Goran Peterko te tajnik Sportske zajednice Grada Našica Karlo Kanis.

Tekst: Danko Justić

Foto: RK NEXE

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit