Održana radionica ”Uključivanje djece s teškoćama u društvo”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U prostorijama Crvenog križa Našice je, povodom Tjedna Crvenog križa, održana edukativna radionica ”Uključivanje djece s teškoćama u društvo”. Radionicu je vodila mag. pedagogije Ivana Šteković. Uz predstavnike brojnih udruga i institucija s našeg područja, sudionici radionice su upoznati s pojmovima: tko su djeca s teškoćama?, vrstama poteškoća, načelima odgoja i druge. Kroz zajednički rad i razmjenu iskustava sudionika naglasak je stavljen na problematiku društva o stavovima i predrasudama o djeci s teškoćama, problemima s kojima se susreću djeca s teškoćama prilikom uključivanja u društvo,  problemima s kojima se susreću roditelji djece s teškoćama prilikom uključivanja djece s teškoćama u društvo te na koji način bi udruge mogle u svoj rad uključivati djecu s teškoćama.
Cilj ovakvih radionica i uključivanje što većeg broja sudionika je stvaranje  potencijalnog okruženja u kojem će djeca s teškoćama u razvoju i djeca bez teškoća zajedno boraviti, učiti te stjecati nove vještine i sposobnosti – pojasnio je ravnatelj Igor Feldi i dodao da je želja stvoriti okruženje u kojem će se prihvaćati i poštovati različitosti te poticati razvoj individualnih potencijala svakog djeteta.

izvor: GDCK Našice

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit