Održana prozivka i izvještajna sjednica Skupštine RK NEXE

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Jučer je na igralištu NK FEŠK održana prozivka prve ekipe RK NEXE. Na prvom okupljanju momčadi nakon zaslužene ljetne stanke, nedostajali su trener Hrvoje Horvat i trener vratara Ninoslav Pavelić koji su na svjetskom juniorskom prvenstvu u Alžiru, te četvorica mladih igrača koji su također s reprezentacijom. Nazočne igrače i članove Uprave i stručnog stožera pozdravili su predsjednik kluba Josip Ergović i dopredsjednik Marko Sertić te pomoćni trener Franjo Lelić koji je zajedno s kondicijskim trenerom Mirkom Krolom s ekipom odradio i prvi lakši trening.

Jučer je, također u Feričancima na gospodarstvu Goveđa glava, održana i redovita godišnja izvještajna Skupština RK NEXE. Nazočne članove Skupštine i goste na početku je pozdravio predsjednik kluba Josip Ergović, koji je ujedno i podnio izviješća o radu i financijskom poslovanju kluba u 2016. godini. Ergović je istaknuo kako je u proteklom razdoblju klub ponovno ostvario vrlo dobre sportske rezultate, u klubu se radi s velikim brojem djece, financijsko poslovanje je bilo pozitivno i klub je u svakom smislu stabilan i vrlo dobro organiziran te svi zajedno spremno dočekuju novu natjecateljsku sezonu. Izviješće Nadzornog odbora podnio je predsjednik Stjepan Hlavati. Sva su izviješća, kao plan i program rada za predstojeće razdoblje usvojena jednoglasno.
Čestitke na izvrsnim sportskim rezultatima te vrlo dobroj organizaciji i poslovanju uputili su gradonačelnik Našica Josip Miletić, glavni tajnik Sportske zajednice Osječko – baranjske županije Dubravko Ižaković, predsjednik Sportske zajednice Grada Našica Josip Pavlus te tajnik Županijskog rukometnog saveza i član Nadzornog odbora Hrvatskog rukometnog saveza Goran Peterko, obećavši i dalje punu potporu najuspješnijem našičkom sportskom kolektivu.

Tekst i foto: Danko Justić

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit