Održana Podgoračka ljetna noć

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Podgoraču je održana prva ovogodišnja Podgoračka ljetna noć. Brojne goste i uzvanike pozdravio je načelnik općine Goran Đanić istaknuvši veliko zadovoljstvo što je i ove godine centar Podgorača bio prepun, a za parkiranje se tražilo mjesto više. Tradicionalno je održano natjecanje u kuhanju čobanca na kojem je sudjelovalo 12 ekipa. Najbolji čobanac skuhali su Ivan Juren i Mihael Hronjec iz Ledenika, druge su bile Marijana Šimić i Danijela Viljanac, a treće mjesto su zauzeli David Štefančić i Tomislav Kezele. U plesu s balonima prvo mjesto osvojili su Marija i Josip Varga, drugo Slavica i Ante Verkić, a treće Marina Galić i Drago Valek. Za djecu je održano natjecanje u nošenju jajeta u žlici. Prvi je bio Denis Borovička, drugi je Davor Borovička, a treća  Elena Francuzović.  Pehare i medalje najuspješnijima podijelili su načelnik Goran Đanić i u ime organizatora – predsjednica HKD-a Podgoračani Zdenka Vukomanović. U glazbenom dijelu programa za odličnu cjelovečernju atmosferu pobrinuli su se Šima Jovanovac i Tamburaški sastav Žeteoci. Degustacija čobanca za sve je posjetitelje bila besplatna.

Tekst i foto: Kristijan Katarinček

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit