Održana “Mala škola tehničkih aktivnosti”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

 

Danas je u Osnovnoj školi Dore Pejačević Našice održana “Mala škola tehničkih aktivnosti” koju organizira Zajednica tehničke kulture Osječko-baranjske županije, u suradnji sa Zajednicom tehničke kulture Grada Našica čiji nam je predsjednik Zdenko Lovrić rekao kako su učenici mogli sudjelovati na radionicama modelarstva, elementarne robotike, 3D modeliranja i printanja, automatike te 3D olovke koje su održali predavači iz Osijeka, ali i članovi Zajednice tehničke kulture Grada Našica te profesori iz naše srednje i osnovne škole. Kroz radionicu modelarstvo učenici su ujedno sudjelovalii u modelarskoj ligi 1. kolo natjecanja te se najbolji mogu plasirati na županijsku razinu.

 

top music

Domaća TOP lista 27.06.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit