Održana izvještajna sjednica Skupštine RK NEXE

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Jučer je na gospodarstvu Goveđa glava u Feričancima održana redovita godišnja izvještajna sjednica Skupštine RK NEXE. Sve nazočne na početku sjednice pozdravio je predsjednik kluba Josip Ergović, koji je ujedno podnio izviješće o radu i financijskom poslovanju kluba u 2018. godini. Ergović je ukratko podsjetio na najznačajnije uspjehe koje je klub ostvario sezoni 2017./2018. koja je bila jedna od najuspješnijih u povijesti kluba. Osim sjajnih uspjeha prve ekipe koja se natjecala u domaćem prvenstvu i Kupu, gdje su osvojena druga mjesta, a ostvaren je i sjajan rezultat u Kupu EHF, gjde je NEXE zaustavljen u četvrtfinalu. RK NEXE kao viceprvak Hrvatske ponovno je nastupio i u jakoj regionalnoj SEHA ligi, a vrlo dobre rezultate ostvarile su mlađe selekcije kluba. U financijskom smislu, klub je poslovao stabilno uz redovite donacije sponzora te Grada i Županije, na čemu je  Ergović posebno zahvalio. Sva su izviješća usvojena jednoglasno. Na jučerašnjoj sjednici izabrani su i novi članovi Uprave kluba – novi član Izvršnog odbora je Zlatko Ćurić umjesto dosadašnjeg člana  Nikole Kruljca koji iz >Uoprave kluba izlazi na vlastiti zahtjev. Za novog je predsjednika Nadzornog odbora izabran Ivan Ergović. Dosadašnji predsjednik Nadzornog odbora Stjepan Hlavati sada će biti član umjesto Matije Jurčevića, koji  također na vlastiti zahtjevprestaje obnašati dužnost člana NO. Nazočnima na sjednici obratili su se predsjednik Sportske zajednice Grada Našica Nikola Antolović, glavni tajnik Sportske zajednice Osječko – baranjske županije Dubravko Ižaković  te tajnik Rukometnog saveza Osječko – baranjske županije Goran Peterko, koji su čestitajući na postignutim uspjesima kluba u proteklom razdoblju, i dalje obećali punu podršku. Skupštinu je pozdravio i novi predsjednik Nadzornog odbora Ivan Ergović, koji se zahvalio na ukazanom povjerenju, a nazočnima se obratio i zamjenik gradonačelnika Grada Našica i dopredsjednik kluba Hrvoje Šimić.

Tekst i foto: Danko Justić

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – rujan

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit