Održana izvještajna sjednica Skupštine Nogometnog središta Našice

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Večeras je u Restoranu Brick’s u Našicama održana redovita izvještajna sjednica Skupštine Nogometnog središta Našice. Nazočne članove Skupštine i goste na početku je pozdravio predsjednik NS Našice Ivica Valenčak koji je ujedno i podnio izviješća o radu i financijskom poslovanju Središta u 2019. godini. Izviješća su jednoglasno prihvaćena, kao i izviješća o radu i postignutim rezultatima u 2. županijskoj nogometnoj ligi, Ligi Nogometnog središta Našice i Ligama mladeži. Tajnik NS Našice Karlo Kanis izvijestio je o početku proljetnog dijela prvenstva u 2 ŽNL, Ligi Nogometnog središta Našice te Ligama mladeži. Kanis je također napomenuo kako će finalnu utakmicu Kupa NS Našice Vihor i FEŠK odigrati 15. travnja u Našicama. Izviješće o stanju sigurnosti na sportskim terenima podnio je Andreas Zovko iz PP Našice, koji je istaknuo kako je generalno situacija zadovoljavajuća. U svečanom dijelu sjednice tradicionalno su uručena prigodna priznanja najistaknutijima u 2019. godini. Najbolji delegat je Ljuban Pavlović, a najbolji sudac je Daniel Flanjak. Najbolji trener u 2019. je Branko Marček (NK Đurđenovac), najbolji vratar je Josip Čimbura (NK Iskrica), a za najboljeg nogometaša u 2019. proglašen je Alef Dos Anjos Firmino (NK NAŠK). Najbolji nogometni klub u 2019. godini je NK Đurđenovac. Priznanja za višegodišnji rad u nogometu primili su Robert Kribl, Davor Batrac Keks, Ivan Cinkuš i Zlatko Šumrada. Priznanje za izniman doprinos razvoju i unaprjeđenju nogometa pripalo je nogometnom klubu NAŠK. Priznanje za životno djelo Nogometnog središta Našice primio je Ivan Moguš, koji se u ime svih laureata zahvalio na priznanju. Večerašnjoj sjednici bili su nazočni i dopredsjednik HNS-a i predsjednik Nogometnog saveza Osječko – baranjske županije Ante Vučemilović, glavni tajnik ŽNS – a Željko Bel, gradonačelnik Našica Josip Miletić, predsjednik Gradskog vijeća Krešimir Kašuba, dopredsjednik Skupštine Osječko – baranjske županije Goran Đanić, županijski vijećnik i član IO Športske zajednice Grada Našica Vanja Prošić, koji su čestitajući dobitnicima priznanja, čestitali i čelništvu NS Našice na iznimno dobro odrađenom poslu s čak 83 selekcije u nekoliko rangova koliko ih se u okviru NS Našice natječe, što je nakon NS Osijek najveći broj registriranih igrača u našoj županiji.

Tekst i foto: Danko Justić


 

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – rujan

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit