Održana izvještajna sjednica Skupštine Nogometnog središta Našice

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Jučer je u Gradskoj vijećnici održana izvještajna sjednica Skupštine Nogometnog središta Našice. Članove Skupštine i goste na početku sjednice pozdravio je predsjednik Ivica Valenčak, koji je ujedno podnio izvješće o radu i financijskom poslovanju u 2021. godini. Izvješća su usvojena jednoglasno, kao i izvješća Povjerenika natjecanja, disciplinskog suca, Zbora nogometnih trenera i Zbora nogometnih sudaca. Predstavnik Policijske postaje Našice Stjepan Topolovec podnio je izvješće o rezultatima prevencije nereda i nasilja na nogometnim stadionima pri čemu je istaknuo da je situacija vrlo dobra te da nije zabilježen niti jedan veći izgred ili narušavanje javnog reda i mira. Na jučerašnjoj su sjednici tradicionalno uručena i prigodna priznanja. Najbolji delegat u 2021. godini je Romeo Žigić, najbolji nogometni sudac je Leo Knežević, a za najboljeg je trenera proglašen Marko Žigić. Priznanje za najboljeg vratara u 2021. godini primio je Matej Balen iz NK Vihor, a najbolji nogometaš je Mihael Tomić iz NK NAŠK. Priznanje za najbolji nogometni klub u 2021. godini uručeno je NK Motičina. Na jučerašnjoj su sjednici uručena i posebna priznanja za višegodišnji rad u nogometu, a primili su ih Božidar Žiha i Vlado Bijuklić iz NK FEŠK, Zdravko Moguš (NK Mladost Stipanovci), Drago Kelemen (Zagorac 1952 Beljevina) i Josip Topalović (NK Đurđenovac), a priznanje za izniman doprinos razvoju i unaprjeđenju nogometa bit će uručeno Josipu Ergoviću iz tvrtke NEXE d.d. Priznanje za životno djelo Nogometnog središta Našice primio je Ivan Tržić, koji je u svojoj bogatoj sportskoj karijeri bio igrač, trener, sudac, delegat, član uprava, izvršnih i nadzornih odbora u nekoliko nogometnih klubova, a obnašao je i dužnost predsjednika Nogometnog središta Našice i dopredsjednika Županijskog nogometnog saveza.

Skupštinu su pozdravili dopredsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Ante Vučemilović, gradonačelnik Grada Našica Krešimir Kašuba, a sjednici su nazočili i tajnik Županijskog nogometnog saveza Željko Bel, instruktor HNS-a Marin Smoje, te Goran Đanić, načelnik Općine Podgorač.

Tekst: Danko Justić

Foto: Ivan Ćosić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit