Održana 5. Feričanačka biciklijada

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U subotu,  je  u Feričancima održana 5. Feričanačka biciklijada koju tradicionalno organizira Udruga “Prijateljstvo” u suradnji s Biciklističkim klubom Našice. Unatoč lošoj epidemiološkoj situaciji i nestabilnom vremenu, odaziv biciklista je bio odličan. Vozili su  3 rute: dječju u dužini od 10 km, rekreativnu 18 km i extreme rutu u dužini od 34 km.  Nazočne je pozdravio načelnik Općine Feričanci Marko Knežević. U ime Biciklističkog kluba Našice sudionike je pozdravio dopredsjednik Mario Firšt, a ispred  Udruge “Prijateljstvo” predsjednik Alen Dado koji je rekao da će iznos prikupljen od kotizacije (donacije) za sudjelovanje u utrci  bit će utrošen  za kupnju novih računala za djecu, učenike, mlade, učenike s teškoćama i mještane, te za sve one koji sudjeluju u aktivnostima Udruge.  – Reakcije sudionika su bile pozitivne i svake godine biciklijada je na sve većoj organizacijskoj razini – kazao je predsjednik Alen Dado. Iz Udruge “Prijateljstvo” zahvaljuju svojim volonterima, ali i volonterima Crvenog križa Našice i Biciklističkog kluba Našice na organizaciji i provedbi biciklijade te Policijskoj postaji Našice na pratnji i podršci, kao i promicanju sigurne vožnje.  

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit