Održana 37. godišnja skupština KUD-a Jasen Šaptinovci

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

KUD Jasen Šaptinovci održao je 37. Izvještajnu godišnju skupštinu. Prihvaćena su izvješća o prošlogodišnjem radu, izmjene i dopune statuta radi usklađivanja s novim Zakonom  o radu udruga te plan rada za ovu godinu. Predsjednica KUD-a Melita Abičić je podnoseći izviješće napomenula da je društvo tijekom prošle godine održalo 20-tak nastupa, a od značajnijih istaknula sudjelovanje na Đakovačkim vezovima i natjecanju u A’capella pjevanju u Ivanovcu na kojem su stekli pravo nastupa na Županijskom natjecanju.

Društvo je uspješno organiziralo manifestaciju Šaptinovačke ljetne večeri na kojoj je ugostilo 10 KUD-ova iz Hrvatske i inozemstva. Od planova za 2015. izdvojila je odlazak na gostovanje kod prijateljskog kuda Višići iz Višića u Općini Čapljina, organizaciju 8. Šaptinovačke ljetne večeri te odlazak na Međunarodni folklorni festival u Ohrid u  Makedoniji. Skupštini su uz članove bili nazočni i gosti, predstavnica Općine Đurđenovac dr. Dagica Pavlić te predstavnici udruga koje djeluju na đurđenovačkom području.
tekst: Asja Godžirov – Kurilj
foto: Facebook

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit