Održana 1. cross utrka za djecu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Udruga rekreativnog trčanja”Nexe Team” Našice danas je organizirala 1. cross utrku za djecu srednje i osnovne škole te djecu iz Odgojno-obrazovne skupine Đurđenovac. Utrka je bila podijeljena u četiri kategorije. U utrci na 200 metara djece iz Odgojno-obrazovne skupine Đurđenovac 1. mjesto osvojila je Valerija Cukor, 2. mjesto Ivan Balog, a 3. mjesto Anamarija Brkanić. U utrci na 600 metara za djecu 5. i 6. razreda osnovne škole u kategoriji muški 1. mjesto osvojio je Tomislav Ledinski, 2. mjesto Jona Vukšić, 3. mjesto Emanuel Puhanić, a u kategoriji ženski 1. mjesto osvojila je Ivna Maričić, 2. mjesto Ema Devald i 3. mjesto Paula Kašuba. U utrci na 1100 metara za 7. i 8. razrede osnovne škole u kategoriji muški 1. mjesto osvojio je Domagoj Nemet, 2. mjesto Jan Valek, a u kategoriji ženski 1. mjesto osvojila je Nika Kuricek. U utrci na 1100 metara za djecu od 1. do 4. razreda srednje škole u kategoriji muški 1. mjesto osvojio je Filip Kasapović, 2. mjesto Dominik Hvizdak i 3. mjesto Dino Resler. U kategoriji ženski 1. mjesto osvojila je Helena Slivka, 2. mjesto Marijana Đanić i 3. mjesto Sabina Janžek.

Predsjednik Udruge rekreativnog trčanja “Nexe Team” Tomislav Gall rekao je kako su utrku organizirali kako bi djecu učili zdravom načinu života te kako je na utrci sudjelovalo stotinjak djece s čime je jako zadovoljan. Koordinatorica Škole trčanja “Nexe Team-a” Marina Lozić rekla je kako joj se svidjelo što ima puno djece koja dobro trče te kako se nada da će im se pridružiti u Ljetnoj školi trčanja koja će trajati cijelo ljeto, a upisi će biti srijedom u 8 sati u dvorani Osnovne škole Dore Pejačević.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit