Održan Kup Matković Ivić

U organizaciji Dobrovoljnog vatrogasnog društva Našice, u subotu je, u sklopu Festivala “Dani slavonske šume”, u Velikom parku održan 10. vatrogasni Memorijalni kup “Matković – Ivić”.  17 ekipa i oko 200 sudionika iz čitave Hrvatske natjecalo se na jednoj stazi, s jednom izvedenom vježbom bez štafetne utrke.
U kategoriji članice “B” 1. mjesto osvojila je ekipa DVD-a Stipanovci, drugo mjesto pripalo je DVD-u Virovitica, a treće DVD-u Vodovod Osijek.
U kategoriji članice “A” prvo mjesto osvojila je ekipa DVD-a Zoljan.
U kategoriji članovi “B” 1. mjesto osvojila je ekipa DVD-a Donja Motičina, drugi su bili članovi DVD-a Solin, a treći DVD-a Virovitica. U kategoriji članovi “A” prvo mjesto zauzela je ekipa DVD-a Mladost iz Kaštel Sućurca, drugi je bio DVD Solin, a treći DVD Virovitica.
Natecanju su bili nazočni predsjednik Vatrogasne zajednice Osječko – baranjske županije Nikica Mužević, predsjednik Vatrogasne zajednice Našice Vlatko Gašić, zamjenik zapovjednika Vatrogasne zajednice Našice Zlatko Vinković, predsjednik DVD-a Našice Zvonimir Ljubljanović te zapovjednik Vatrogasne zajednice Našice i DVD-a Našice Aleksandar Ljubljanović.
Predstavnici DVD-a Našice zahvalili su svima koji su pomogli u organizaciji Kupa koji se održava već 10 godina u znak sjećanja na dugogodišnjeg predsjednika DVD-a Našice Branka Matkovića i dopredsjednika Branka Ivića.

Tekst: Tomislava Justić
Foto: Marijan Gajski/Našički vatrogasci

 

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn
Pinterest