Održan 3. Kup Općine Feričanci

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U sklopu programa proslave Dana Općine Feričanci, na Športsko-rekreacijskom centru “Marko Bilandžić”, održan je 3. Kup Općine Feričanci, u organizaciji DVD-a Feričanci. Nastupila je 21 ekipa iz 3 županije i to 7 ženskih i 14 muških ekipa. U kategoriji djeca od 6 do 12 godina ženske ekipe – 1. mjesto osvojio je DVD Kunišinci, 2. DVD Feričanci, a treće DVD Beničanci. U Muškoj kategoriji 6 do 12 godina – 1. mjesto osvojio je DVD Feričanci, 2. DVD Jelisavac i 3. DVD Vukojevci. Pehare i medalje uručili su predsjednik DVD-a Feričanci Antun Balajić i načelnik Općine Marko Knežević, a nazočan je bio i predsjednik Vatrogasne zajednice Našice Vlatko Gašić.

Proslam proslave Dana Općine Feričanci nastavlje je jučer predstavljanjem udruga uz kuhanje čobanca. Multikulturalna knjižničarska udruga “Bartol Kašić” organizirala je svoju izložbu knjiga i prvog hrvatskog pisma glagoljice. Osim toga, organizirana je i kulturno-zabavna večer uz HKD “Manuel” i prijatelje, a zabava je nastavljena uz Tamburaški sastav “Kontra”.

Program proslave Dana Općine Feričanci završava danas svetom misom u 11 sati.

tekst i foto: D.Justić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit