Održan 19. Vatrogasni kup za djecu i 14. Memorijalni kup Matković-Ivić

Facebook
Twitter
Pinterest

U organizaciji Dobrovoljno vatrogasnog društva Našice u subotu je održan 19. Vatrogasni kup Grada Našica za djecu i 14. Vatrogasni memorijalni kup Matković-Ivić.

Djeca od 6 do 12 godina natjecala su se u četiri kategorije. U kategoriji Djeca ženska natjecalo se 6 ekipa, prvo mjesto pripalo je DVD-u Našice, drugi je bio DVD Zoljan, a treći Vukojevci. U kategoriji Djeca muška natjecalo se 12 ekipa, a prvo mjesto pripalo je ekipi DVD-a Dalj, drugi je bio DVD Kunišinci, a treći DVD Našice.

U Vatrogasnim igricama, u kategoriji Djeca ženska nastupilo je 6 ekipa.  Prvo mjesto pripalo je ekipi DVD-a Feričanci, drugi je bio DVD Zoljan, a treći Vukojevci, dok se u kategoriji Djeca muška natjecalo 12 ekipa. Prvo mjesto pripalo je ekipi DVD-a Belišće 1, druga je bila ekipa DVD- Belišće 2, a treća DVD Kunišinci.

U natjecanju za odrasle u kategoriji “A” seniori – muški,  prvo mjesto zauzela je ekipa DVD-a Donja Motičina I, drugi je bio DVD Ljudevit Selo, a treće mjesto pripalo je ekipi Donja Motičina II.
U kategoriji “B” seniori – muški prvi je bio DVD Virovitica, drugi Donja Motičina, a na trećem mjestu natjecanje je završio DVD Daruvar.
U kategoriji “A” seniori – žene prvi je bio DVD Beljevina, a drugi DVD Daruvarski Brestovac.
U kategoriji “B” seniori – žene prvo mjesto pripalo je DVD-u Stipanovci, drugi je bio DVD Mladost Kaštel Sućurac, a treći DVD Zoljan.

Kup je otvorio gradonačelnik Krešimir Kašuba koji je istaknuo ponos zbog velikog broja djece i mladih koji se bave vatrogastvom što je također dokaz da su vatrogasci u našoj zajednici iznimno cijenjeni. Zahvalio je vodstvu i članovima DVD-a Našice te Vatrogasnoj zajednici Našice na vrijednom radu i današnjem događanju.

Predsjednik Vatrogasne zajednice Našice Vlatko Gašić pohvalio je događanje te istaknuo zadovoljstvo što se po prvi puta Kup održava u novom prostoru kojim DVD Našice raspolaže. Zahvalio je Gradu i gradonačelniku na potpori.

Tomislava Justić
Foto:DVD Našice

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_03.mp3"]

03.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_10.mp3"]

10.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_17.mp3"]

17.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_24.mp3"]

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit