Održana skupština Ogranka Matice hrvatske Našice

Facebook
Twitter
Pinterest
U Našicama je održana godišnja izvještajna skupština Ogranka Matice hrvatske Našice. Izvješće o prošlogodišnjem radu podnijela je predsjednica Silvija Lučevnjak. Kao i do sada, istaknula je, ogranak je bio jedan od nositelja kulturnih događanja u Našicama. Na brojnim projektima surađivao je s ostalim kulturnim udrugama i institucijama te s domovinskim udrugama.

Među ostalim, ogranak je organizirao razna predavanja, predstavljanja znanstveno-istraživačkih radova, organizirao je edukativne emisije vezane uz hrvatski jezik te sudjelovao u organiziranju manifestacije Dani slavonske šume u Našicama. Do kraja godine pripremjen je, a početkom ove godine objavljen je Našički zbornik br. 8, rekla je predsjednica Lučevnjak i dodala da će i ove godine Matica hrvatska – ogranak Našice promovirati našu kulturnu i povijesnu baštinu.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit