Održana sjednica Županijskog poglavarstva

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
U Osijeku je održana sjednica Poglavarstva Osječko-baranjske županije. Usvojena je informacija o ostvarivanju investicijskih projekata financiranih sredstvima županijskog proračuna u 2006. i 2007. godini, a projekti su ocijenjeni kao dobra podloga za daljnji razvoj županije – doznajemo od člana Županijskog poglavarstva Ivice Kozine. Usvojena je i informacija o stanju i problematici razvoja obrtništva.

Članovi Poglavarstva zaključili su da sa stanjem razvoja obrtništva nisu u potpunosti zadovoljni, stoga će nastaviti i ubuduće podupirati malo i srednje poduzetnišvo kroz poticaje županijskih sredstava i rad Regionalne agencije za razvoj. Poglavarstvo je, među ostalim, usvojilo i informaciju o žetvi i otkupu pšenice roda 2008. na području naše županije. Istaknuto je da je žetva bila uspješna; da su poticaji isplaćeni prije žetve te da je omogućen otkup kompletnog roda 2008. na području cijele županije.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit