Održana sjednica Udruge osoba s invaliditetom

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
ImageU Našicama je održana sjednica predsjedništva Udruge osoba s invaliditetom Našice. Razmatran je dosadašnji i budući rad Udruge te je zaključeno da je potrebno animirati građane da se pridruže radu Udruge. Svi koji to žele, rečeno je, trebaju doći u prostorije Udruge osoba s invaliditetom na Trgu Isidora Kršnjavog 5 u Našicama. Istaknuto je da su predstavnici našičke udruge bili u posjetu Udruzi osoba s invaliditetom Križevačko-koprivničke županije i Centru za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju "Podravsko srce" Koprivnica te Udruzi invalida Križevci. Tom prilikom razmijenjena su iskustva o radu, o suradnji s gradskim i županijskim vlastima te o ciljevima rada.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit