Održana sjednica Općinskog vijeća Donja Motičina

Facebook
Twitter
Pinterest
Sinoć je u Donjoj Motičini održana sjednica Općinskog vijeća koja je počela minutom šutnje za žrtve Vukovara. Na sjednici je jednoglasno prihvaćeno izvješće o obavljenoj reviziji općinskog proračuna za 2007. godinu. Također jednoglasno, donesena je odluka o komunalnim djelatnostima koje se mogu obavljati na temelju ugovora o povjeravanju komunalnih poslova, a to su održavanje javne rasvjete, nerazvrstanih cesta i pripadajućih prometnih površina, otvorenih dječjih igrališta, visokog i ukrasnog zelenila i cvijeća na javnim površinama te zimska služba na nerazvrstanim cestama.

Prihvaćen je i prijedlog odluke o raspisivanju javnog natječaja za dodjelu koncesije za obavljanje dimnjačarske djelatnosti na području općine, na rok od 5 godina. Za novog člana Nadzornog odbora Našičkog vodovoda imenovan je donačelnik Općine Josip Dragić. Članovi Vijeća prihvatili su i prijedlog idejnog likovnog rješenja grba i zastave Općine Donja Motičina. Zastava će biti plave boje, sa simbolima žira, pletera i vinove loze, a na grbu će biti ugor, rijeka i srce kao simbol Srca Isusovog – Dana Općine Donja Motičina.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit