Održana sjednica Općinskog odbora HDZ-a Podgorač

Facebook
Twitter
Pinterest
Sinoć je u Podgoraču održana sjednica Općinskog odbora HDZ-a Podgorač na kojoj su bili nazočni predsjednici svih temeljnih ogranaka. Raspravljalo se o pripremama za predstojeće lokalne izbore kao i o mogućim budućim koalicijskim partnerima, napravljen je plan rada stranke s naglaskom obilaska svih temeljnih ogranaka do kraja godine.

Predsjednik Ogranka i donačelnik Općine Ivica Borovička izvijesti je članove kako su Općini dodijeljena sredstva za izgradnju poduzetničke zone Podgorač, za izradu projektne dokumentacije za zonu dodijeljena su sredstva Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva u visini 100 000 kuna, za magistralni vodovod Markovac Našički – Razbojište dodijeljeno je oko 275 000 kuna iz Fonda za regionalni razvoj. Također je ugovoren i nastavak radova na izradi kanalizacijske mreže u Podgoraču putem programa EIB 2, a vrijednost radova je oko 2 i pol milijuna kuna. Najveće zasluge za navedene projekte, smatraju HDZ-ovci, pripadaju dopredsjedniku Sabora Vladimiru Šeksu i saborskom zastupniku i predsjeniku Osječko baransjkog HDZ-a Tomislavu Iviću.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit