Održana sjednica Gradskog poglavarstva

Facebook
Twitter
Pinterest
ImageNa današnjoj sjednici Gradskog poglavarstva prihvaćen je Zaključak o visini naknade za uspostavu prava služnosti i prava korištenja javnih površina te građevinskog zemljišta. Nadalje, Poglavarstvo je prihvatilo prijedlog Zaključka o ustanovljenju prava građenja za rekonstrukciju lokalne ceste u korist Uprave za ceste Osječko-baranjske županije. Što se tiče izrade idejnog rješenja višeetažnog parkirališta-garaže u Franjevačkoj ulici u Našicama, odlučilo je zatražiti još nekoliko ponuda. Prihvatilo je prijedlog Odluke o početku otvorenog postupka javne nabave kalanog kamenog crijepa za mauzolej Pejačević. Također je prihvatilo i prijedlog Zaključka o ustanovljenju prava služnosti izgradnje glavnog opskrbnog vodovoda Zoljan – Gradac i distributivne mreže naselja Gradac te prijedlog Programa aktivnosti u provedbi posebnih mjera zaštite od požara u ovoj godini.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit