Održana sjednica Gradskog poglavarstva

Facebook
Twitter
Pinterest
U Našicama je danas održana sjednica Gradskog poglavarstva. Članovi su usvojili prijedlog zaključka o povjeravanju obavljanja zimske službe na nerazvrstanim cestama. Posao je povjeren Komunalnom poduzeću “Našički vodovod”. Usvojen je prijedlog odluke o osnivanju Povjerenstva za provedbu Nacionalne strategije izjednačavanja mogućnosti za osobe s invaliditetom od 2007. do 2015.. Radovi na rekonstrukciji kolnika i izgradnji nogostupa i javne rasvjete u Ulici Đure Đakovića u Našicama, povjereni su Osijek-Koteksu d.d. Osijek, kao najpovoljnijem ponuđaču. Poglavarstvo je donijelo i odluku o odabiru ponuditelja u pregovaračkom postupku bez prethodne objave.

Dodatni radovi rekonstrukcije javne rasvjte u Ulici Vatroslava Lisinskog i Ulici kralja Petra Krešimira četvrtog u Našicama povjereni su tvrtki Elektro-Lovošević iz Našica, po cijeni od 47.137 kn. Udovoljeno je zahtjevima osnovnih škola s našičkog područja za sufinanciranje školske kuhinje za učenike slabijeg materijalnog stanja za razdoblje rujan-prosinac 2008. godine. Za izdavanje monografije “Županija Osječko-baranjska” Poglavarstvo je odobrilo pomoć od 10.000 kuna Studiju hs internet d.o.o. za elektronski dizajn, grafičke i informatičke usluge Osijek. Udovoljeno je i zahtjevu Odjela za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju OŽB Našice. Za nabavku bicikla za kineziterapiju-ergometra i aparata za elektrostimulaciju i analgeziju, Grad je odobrio 12.000 kuna. S tri tisuće kuna Udovoljeno je Udruzi za sport i rekreaciju “Sokol” Našice za nabavku opreme i uređenje prilaza. Isti iznos odobren je i Udruzi HVIDR-a Našice za sudjelovanje na sportskom natjecanju invalida Domovinskog rata u Zadru. Udovoljeno je i Županijskom savjetu mladih te će se sa 11.500 kn sufinancirati projekt “Širimo plesnu kulturu”. Poglavarstvo je odobrilo i iznos od 1500 kuna našičkom ogranku Katoličkog društva prosvjetnih djelatnika u Požeškoj biskupiji.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit