Održana prva ovogodišnja “Podgoračka ljetna noć”

Facebook
Twitter
Pinterest
ImageMiris pilećeg paprikaša, vješte akrobacije u skakanju u vreći te odmjeravanje snaga u potezanju konopa obilježili su prvu ovogodišnju "Podgoračku ljetnu noć". Tradicija uspješnosti iz ranijih godina potvrđena je i ovoga ljeta jer su se u Podgorač slili svi nekadašnji i sadašnji Podgoračani, ali i mnogi gosti sa susjednih područja. Sva ova događanja popraćena su dobrom gastronomskom ponudom, zabavnom glazbom i odličnom atmosferom. Najbolji paprikaš skuhale su Silvija Strakoš i Ivana Hideg, najbrži u vreći bio je Andrija Brblić, a u potezanju konopa pobijedili su gosti iz Darde. Pobjednici su nagrađeni vrijednim nagradama. Prvu podgoračku ljetnu noć organizirali su KUD Podgoračani, ŠRD Smuđ Podgorač i NK Sloga Podgorač. Pokrovitelj je bila Općina Podgorač, a supokrovitelji Turistička zajednica županije i Osječko-baranjska županija. Tijekom ljeta bit će organizirane još dvije "Podgoračke ljetne noći" i to prve i druge nedjelje u kolovozu, a domaćini već sada pripremaju brojna zanimljiva događanja.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit