Održana izborna skupština HDSSB-a za Grad Našice

Facebook
Twitter
Pinterest
ImageU Našicama je večeras održana izborna skupština HDSSB-a za Grad Našice i našički kraj. Sve nazočne pozdravili su saborski zastupnici Branimir Glavaš i Vladimir Šišljagić, osječko-baranjski župan Krešimir Bubalo, predsjednik Županijske skupštine Ivica Završki te potpredsjednik HDSSB-a Nedeljko Bosanac. Svi su oni istaknuli kako su dostojanstvo i snaga ono što krasi HDSSB te da je bilo dosta zanemarivanja Slavonije i Baranje. Poručili su kako od Zagreba ne traže da nešto da ovoj regiji, već samo da joj skroz nešto ne uzima te su uvjereni u pobjedu HDSSB-a na predstojećim lokalnim izborima i povjerenje birača koje – kažu – neće iznevjeriti.

Utemeljitelj HDSSB-a Branimir Glavaš zaključio je i kako su najnoviji događaji u slučaju Fehir dokazali da je sudski proces protiv njega politički montiran da bi se uništio pokret HDSSB-a. Izvješće o dosadašnjem radu HDSSB-a u našičkom kraju u protekle dvije godine podnio je Zvonko Ibriks. Za predsjednika HDSSB-a Našice ponovno je izabran Zdravko Vukić. Potpredsjednici su Samir Haj Barakat, Hrvoje Šimić i Ljiljana Kubaša, a tajnik Siniša Solar. Za predsjednika koordinacijskog odbora HDSSB-a za našički kraj ponovno je izabran Zvonko Ibriks. Potpredsjendici su Zdravko Žajlik, Željko Kovačević i Ante Vuković, a tajnik Vlado Stramput.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit