Održan sastanak podružnice HNS-a Podgorač

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Jučer je održan sastanak podružnice Hrvatske narodne stranke Podgorač. Teme sastanka bile su: budući HNS-ovi projekti za sljedeću godinu te sadašnji i budući koalicijski partneri. Kritički su se osvrnuli na tvrdnje HDZ-a Podgorač i predsjednika Ivice Borovičke kako su za investicije u Podgoraču najviše zaslužni čelnici HDZ-a Šeks i Ivić. HNS ističe kako su ti dužnosnici iz Zagreba u Podgoraču uvijek samo par mjeseci uoči izbora, a radove na kalanalizaciji otvorili su prije 12 godina i od tada je napravljeno samo 400 metara.

HNS-ovci, naime, poručuju kako je većina HDZ-ovih vijećnika u Općinskom vijeću glasovala protiv rebalansa proračuna pa time i aktualnih investicija te da predsjednik Borovička kao donačelnik nije podržao niti izgradnju vodovoda, kanalizacijske mreže i mrtvačnica. Dodaju kako predsjednik HDZ-a posljednjih mjeseci u Poglavarstvu uglavnom glasuje protiv svih odluka, a s radom općine očito nije upoznat. HNS Podgorač sa svojim koalicijskim partnerima – Slavonskom ravnicom, HSP-om, HSU-om i DC-om te nezavisnim vijećnicima, sve započete projekte završit će do kraja mandata sa stabilnom većinom u Poglavarstvu i Vijeću Općine Podgorač – poručuje na kraju u priopćenju predsjednik podgoračkog HNS-a Goran Đanić.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit