Odluka o zabrani prometovanja teških teretnih vozila kroz Đurđenovac

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na prijedlog načelnika Općine Đurđenovac Hrvoja Topalovića, Općinsko vijeće Đurđenovac donijelo je jednoglasnu Odluku o zabrani prometovanja teških teretnih vozila kroz naselje Đurđenovac, osim za vozila dostave. Za tu svrhu izrađen je prometni elaborat, a smjernice za izradu elaborata usuglašene su između Općine Đurđenovac, Županijske uprave za ceste te Policijske uprave osječko-baranjske. Elaboratom su obuhvaćene i neke kritične točke poput označavanja opasnih zavoja, zabrane parkiranja kamiona, postavljanja određenih pješačkih prijelaza i izrade autobusnih ugibališta. Nakon donošenja ove odluke, ona se šalje na suglasnost Ministarstvu unutarnjih poslova i Županijskoj upravi za ceste, nakon čega će biti postavljeni znakovi i policija će moći kažnjavati one koji se ne pridržavaju odluke. Načelnik Hrvoje Topalović istaknuo je nužnost donošenja ovakve odluke jer je očigledno da je promet teških teretnih kamiona u tranzitu, posebno kroz središte Đurđenovca enormno povećan. Moralo se ovako postupiti prije svega zbog zaštite građana, a onda i zbog sprječavanja uništenja prometnica.

izvor: Općina Đurđenovac

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit