Odlični rezultati članova URT-a “Nexe Team” na utrkama

 

U Kutini je u nedjelju održana tradicionalna utrka Kutina-Voloder „Voloderska jesen“. Riječ je o međunarodnoj utrci dužine 15 kilometara, koja je obnovljena prije deset godina i nastavlja tradiciju nekadašnje istoimene utrke koja se trčala osamdesetih godina prošlog stoljeća. Na utrci su nastupili i članovi URT-a „ Nexe Team“ Našice ostvarivši izvrsne rezultate u svojim kategorijama:
Damir Mesec osvojio je 1. mjesto u kategoriji muški iznad 35 godina, Duško Panjković 3. mjesto u kategoriji muški iznad 55 i Jasna Plemeniti osvojila je 1. mjesto u kategoriji žene iznad 40 godina.

Sportsko rekreacijski klub ”Baraber Extreme Team” iz Belišća i Zajednica športskih udruga grada Belišća i ove su godine organizirali rekreativnu trkačku utrku “Belišćanski cener“ – utrku kružnih tokova. Na stazi dužine 10 km natjecala se i članica URT „Nexe Team“ Našice Vesna Janković koja je nastavila s nizom odličnih rezultata te na ovoj utrci osvojila izvrsno drugo mjesto.

Članovi URT „ Nexe Team“ Našice bili su aktivni i na memorijalnim utrkama. U organizaciji Grada Karlovca i Udruge specijalne jedinice policije Grom organiziran je 2. ultramaraton posvećen hrvatskom vitezu Domovinskog rata Miroslavu Perisu. Na ovoj utrci na poziv sportskih prijatelja iz maratonske udruge “Heroji ne umiru” iz Gornje Gračenice sudjelovao je Sunjanin i član URT “Nexe Team” Našice Marko Srnec.

 

Izvor: URT “Nexe Team” Našice

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

04.03.2020.

11.03.2020.

18.03.2020.

25.03.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit