Odlična predstava u izvedbi ‘domaćih snaga’

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Jučer je u Dječjem vrtiću Zvončić za polaznike izvedena kazališna predstava “Tko sam, što sam?”. Predstavu su izvele odgojiteljice Valentina Keglević, Marija Haring – Kovačević, Maja Nemet i Antonija Pavlović. Predstava govori o malenom piletu koje se, tražeći svoju mamu, upoznaje sa životom. U seoskom dvorištu nailazi na patku i pačiće, englesku kravu, mađarsku žabu, rok svinju, francusku mačku i štakora. Mali su vrtićanci bili oduševljeni predstavom jer su osim zanimljivih dijaloga i priče, mogli čuti i pjesme koje prate ovu predstavu. U organizaciji našeg Radija i odgojiteljica koje su pripremile predstavu, za svu djecu koja nisu polaznici Vrtića Zvončić, predstava “Tko sam, što sam?” bit će izvedena i u našičkom Domu kulture u ponedjeljak, 9. travnja u 10 sati. Ulaz je besplatan.
Robert Rigo

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit