Odigran 21. memorijalni stolnoteniski turnir “Zlatko Repinc – Cerin”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U organizaciji Mjesnog odbora Lila i Udruge žena Lila, jučer je u društvenom domu u Lili odigran 21. memorijalni turnir u stolnom tenisu “Zlatko Repinc – Cerin” koji je ove godine okupio 20-ak igrača u nekoliko kategorija. U kategoriji mladih najuspješniji bio je Benjamin Lamot, drugo mjesto osvojio je Borna Fruk a treće  Niko Lamot. U kategoriji domaćih igrača  prvo mjesto pripalo je Toniju Fruku, drugi je bio Josip Vuzem a treći Dražen Ganzberger. U kategoriji profesionalaca najuspješniji je bio mladi Igor Androš iz Feričanaca, drugo mjesto zauzeo je Tomas Beer  a treći je bio David Ferčec iz Lile. Priznanja i nagrade najuspješnijima uručila je predsjednica MO Lila Tanja Fruk.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit