Odgođena utakmica NEXE – Beşiktaş

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Utakmica 2. kola grupne faze EHF Euro lige, koju su u utorak, 27. listopada u Našicama trebali odigrati NEXE i Beşiktaş, odgođena je danas odlukom EHF-a. Virus COVID-19 uzeo je danak i u redovima turskog prvaka, koji je o ovim problemima izvijestio europsku rukometnu federaciju. Nakon testiranja koja su pokazala da je nekoliko turskih igrača pozitivno na COVID-19, turski su epidemiolozi i liječnička služba odmah odredili da ekipa mora u izolaciju i nije u mogućnosti doputovati u Našice. Sukladno ovim informacijama iz EHF-a su danas uputili dopis RK NEXE u kojemu navode kako su u potpunosti svjesni činjenice da se odgađanjem utakmica stvara vrlo negativna atmosfera, no zdravlje i sigurnost igrača i službenog osoblja su na prvom mjestu, tako da jednostavno nije bilo prostora za drugačiju odluku. Utakmica će biti odigrana u nekom drugom terminu, a svi gledatelji koji su već kupili ulaznice mogu zatražiti povrat novca ili jednostavno sačuvati ulaznice koje će im vrijediti za iduću utakmicu.

Tekst i foto: Danko Justić

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit