Od sutra – nova pravila

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Od sutra ( 16.11.2021) svi zaposlenici u državnim i javnim službama te u sustavu obrazovanja, moraju imati covid potvrdu pri dolasku na posao, a potvrde su obavezne i za građane koji koriste usluge javnih i državnih službi i bez njih neće moći ući u njihove prostore. Kako je rekao načelnik Županijskog stožera civilne zaštite Mato Lukić na današnjoj tiskovnoj konferenciji, zaposlenici koji nemaju covid potvrdu ili potvrdu o preboljenju morat će se, u dogovoru s poslodavcem, testirati dva puta tjedno o trošku poslodavca, a cijena testa je 50 kuna, no, broj tjednih testiranja i njihov raspored ovisit će o potrebama i organizaciji rada, što će poslodavci moći dogovoriti s ustanovama koje će provoditi testiranje. Kako je rečeno na tiskovnoj konferenciji, ljekarne još nisu počele s provođenjem testiranja, ali će biti u pripremi i kada se steknu uvjeti, testiranja će biti moguća i u ljekarnama koje budu ispunjavale uvjete. Privatnoj ordinaciji koja se javi za provođenje testiranja bit će dostavljeni testovi kako bi se ono u njoj moglo i provesti – kazao je Lukić. Ove odredbe će važiti i za ulazak u zgradu gradske uprave u kojoj se nalaze gradske i županijske službe kao i za ulazak u sva trgovačka društva i ustanove kojima je osnivač Grad Našice.

izvor: OBŽ

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit