Od ponedjeljka u Osijeku počinje drive-in uzimanje uzoraka

Facebook
Twitter
Pinterest

Ravnatelj Doma zdravlja Osječko-baranjske županije Mato Lukić danas je na konferenciji za medije objavio kako od ponedjeljka 14. prosinca, u Osijeku počinje drive-in uzimanje uzoraka.

– Drive-in uzimanje uzoraka za PCR i antigensko testiranje bit će na platou dvorane Gradski vrt. Ulaz automobilima je iz Wilsonove ulice kod Gradskih bazena, pa bivšom speedway stazom do istočnog ulaza br.1. (između stadiona i dvorane), o čemu će biti postavljeni putokazi, a bit će tu i dva redara. Radno vrijeme za drive-in testiranja je od 8.00 do 11.00 sati, a prikupljeni uzorci upućivat će se na obradu u KBC Osijek i Zavod za javno zdravstvo OBŽ. Plan je u početku prikupiti do 100 uzoraka, no moguće je povećanje kapaciteta – kazao je Lukić te dodao kako je i za drive-in testiranje potrebna prethodna najava na telefonske brojeve KBC-a i Zavoda za javno zdravstvo OBŽ.

 

izvor: OBŽ

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit